Gårdagen


Klockan elva hämtade moa oss och då körde vi till bokskogen. vi HITTADE denna gången faktiskt! blev lite besvikna när vi insåg att skogen inte var grön. skulle hålla oss till en stig på 3,2 km men vi gick lite fel och gick upp på berg (ok kullar) och fick hoppa över bäckar och så.


sen la vi oss på gräset (åkern??) utanför skogen och solade.
Våran filosofi är : man måste testa allt minst en gång.

Sen åkte vi och cabbade, körde ifrån äckliga gubbar som tutade, handlade mat, åt maten och gjorde vid oss.

Nathalie och Jag

Kim

Moa, Nathalie och Jag

Kim, Nathalie, Moa och Jag

Sedan kom vår bästa killkompis Jesper och joinade våra spel.


"Varje natt.. är en twilightnatt"


Sedan blev det vild dans!

Oss fyra tjejer inne på Kb :)

Där var rätt läskigt folk inne på Kb denna gången. Killar som drog en i armarna, tog en på röven och talade med ens bröst istället för ansikte. Iofs är det inte så ovanligt men igår kändes det extra mycket av någon konstig anledning :S
Tur man kan koppla av känslor o härda ut :)

Det slutade med att vi spelade zombiespel på internetcafeét precis bredvid istället (där vi alla är medlemmar). Vi har blivit vän med han i kassan nu (han är nog inte van vid att ha trevliga tjejer där ^^) så det var extra kul när han hjälpte en o spelade. Vi slaktade allihop i Zombiespel och hade dundermysigt! Vår nya spelkompis sa till och med att det enda som fattades var en skål popkorn, så underhållande som det var att titta på :D haha.

Kim och jag traskade hem vid 5 på natten, mötte en mamma som redan satt på kaffekokaren och skulle upp o jobba. Kändes lite olagligt men sånna här kvällar får man ha ibland.

En av de mysigaste heldagarna på länge!

/ My

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0