bokus, usch

Argh. Är lite frustrerad..
Beställde min tredje vampyr-bok från Bokus förra måndagen (+ att min mammas sambo beställde en annan bok tsm med min beställning). Först tog det tre dagar för dom att ens meddela att de fanns på lager. Sen skickade dom dem och det tog tre dagar. Jag fick en massa konstiga mejl att "Boken har blivit skickad" , "Boken har slarvats bort" "Boken finns inte" m.m

Fick en faktura på två böcker efter en veckas längtande. Man tror ju rent automatiskt att om man får fakturan på båda så får man båda böckerna. Men så var inte fallet. Fick bara en bok och det var inte min. Jag var så arg och frustrerad att jag ville slita av mig håret. Först förvirra mig och sen lura mig? efter att ha väntat så länge!

Fick ringt till dom idag och då hade de sagt att min bok var slut! Jaha, vad kul att jag fick en faktura på den då?
Sen fick jag ett mejl några minuter senare där det stod att min bok precis hade skickats till min adress. Och nu kostade portot så jag tjänade i princip en tia på att handla därifrån och att inte handla det i affären. ARGH, det är så j*vla dålig stil. Helt galet.

Nu får jag boken snart och först ska jag avreagera mig med att skrika ett litet tjut och sen ska jag minsann läsa med andakt!

Det får inte gå till såhär när man är besatt..

HANDLA INTE FRÅN BOKUS!

/  My

Kommentarer
Postat av: Julia

Men vad fasen. Har precis beställt Breaking Dawn därifrån, den finns ju för sjutton inte i affärerna. :(

2009-01-13 @ 12:28:22
Postat av: My

Julia - Jag håller tummarna för dig! Du kanske inte lika mycket otur som mig :) De verkar som att bokus har himla problem med att hålla reda på sina twilight-böcker, bara. Måste vara en himla massa förfrågningar om stephanie's böcker som krånglar till det för dem. Hoppas på det bästa! kram

2009-01-13 @ 12:32:21
Postat av: Lotta

gud va störigt!!!

beställ ifrån cdon där kommer ens beställning alltid två dagar efter eller något sånt. jätte fort går det iaf :)

2009-01-13 @ 15:37:50
Postat av: Julia

Fick ett mail tidigare idag om att de int ekunde skicka ut den ;) så jag beställde på adlibris.se istället.... bättre lycka där hoppas jag! hoppas du får tag på din bok du med. :)

2009-01-13 @ 18:33:26



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0