..

Framtiden spricker än en gång.. Nu är nästan allt åt skogen. Alla små planer man tänkt göra i sommar ligger i riskzonen. Det lilla hoppet om jobb försvann på två sekunder. Vill inte fortsätta såhär länge till..
Man hinner inte mer än att sluta skolan och sen börjar Sveriges största kris. Vilken härlig start vi 89'or får. Fast iofs.. det kan ju bara bli bättre?

Måste avreagera mig... jävlafanskapsskitmöghelvetesfan..
Någon som har ett jobb att erbjuda? :)



(och tack moa för att du är så fin, ska ringa!)

/ My

Kommentarer
Postat av: Julia

Ja, det är fan helt jävla hopplöst. Jättekul att vara 89a för tillfället... man kommer liksom till en punkt då man inte orkar skriva ansökningar och leta jobb hela tiden. Kompisar som redan har jobb verkar inte riktigt fatta... jag tror att många tror att man inte anstränger sig tillräckligt men vad ska man göra när det inte FINNS jobb att söka ens? Det är verkligen jättekul att vända på kronorna hela tiden. Suck. Men man ska väl inte ge upp, som du säger, det kan bara bli bättre! :)

2009-05-05 @ 15:13:09
Postat av: Tanja

Det kommer att ordna sig! Är jag säker på, bra människor som du får chanser :) Som du sa det blir bara bättre. Kramar till dig. Det kommer att lösa sig!

2009-05-05 @ 17:28:39
URL: http://tanja.webblogg.se/
Postat av: My

Tanja & Julia - Tack mina fina läsare :) Det är verkligen som du säger, Julia. Många tror att man ligger hemma och latar sig. Tillslut hamnar man i ett stadie då man bara tar dagarna som dom kommer. När man sedan får ett ryck och går in på platsbanken och kollar runt så finns det ungefär 3 jobb som man överhuvudtaget är kapabel till att utföra. Det är verkligen jobbigt just nu.. Hoppas på tur hos er båda två <3 vi ger inte upp!

2009-05-05 @ 22:07:30
Postat av: Marina

My- Kolla inte platsbanken! Där söker alla! Det du måste göra är att ta upp en telefonkatalog (eller eniro för den delen) och ring runt till vartenda företag och säg att du vill jobba. Besök företagen och visa ditt ansikte. Ett annat tips är alla konsultföretag, manpower osv. Kom igen nu, nu jävlar!

2009-05-06 @ 07:11:02
Postat av: Tanja

Förresten My gillar du att jobba med barn? När jag var arbetslös ringde jag Malmös kommun och frågade om de hade behov av timanställda inom barn och omsorg, och de ringde upp mig och de behöver timanställda. Min kompis jobbar där nu och hon sa till mig att de alltid har kris med personal. Så om du är intreserad kan jag se om jag har kvar hennes mail adress

2009-05-06 @ 12:09:15
URL: http://tanja.webblogg.se/
Postat av: Malin

de dyker säkert upp något. ja känner själv hopplöshet för tillfället men de brukar vända för eller senare=)

2009-05-06 @ 17:25:14
URL: http://smilinggirl.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0