Tisdag

Ibland slår det inte en att helt okända människor läser ens blogg. Att de läser vartenda (ibland helt onödiga) inlägg som man sitter och knåpar ihop i stundens hetta. Det känns som att man ibland bara sitter och skriver i ett word-dokument, att inget av detta kommer ut, men så är verkligen inte fallet. :) och man blir både glad och lite ledsen när man kommer på det. Glad för att man har sina läsare och ledsen för att man ibland inte anstränger sig för att skriva något läsvärt för dem.

För att vara ärlig så sitter man och vänder på vartenda krona just nu (då man är arbetslös). Senast jag shoppade kläder var min jacka och en bikini den 23 mars. Har alltid varit en "spara"-människa som har koll över ekonomin så det är inget jag lider av. För alla modemedvetna läsare så ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen med kläder. Har verkligen ingenting att bjuda på i nuläget :) Hoppas mina gästbloggare får för sig att skriva lite snart (*host* pik *host* :D )

Iställer får det bli lite inrednings-inlägg, privatabilder och inlägg med humor ^^ Hoppas att det håller.
Ska försöka att inte förpesta er med ovanligt mycket onödig info om mina dagar :D
Exempelvis idag såg min dag ut såhär :
- Vakna, bada
- Äta frukost
- Diska
- Vara med pojkvän
- Se sagan om ringen (andra filmen)
- Äta middag
- Se "malmö filmen" med Mamma och hennes sambo
- Sitta vid datorn.

hahaha. Jag hoppas inte mitt korta liv håller på såhär länge till. Det är skönt första veckan, kankse tilloch med andra.. Men när man närmar sig månader så har det förlorat sin tjusning ^^

NU ska jag komma på något bra till morgondagens bloggning.
Sov gott allihop.
Kram
My

Kommentarer
Postat av: anna

myyyy söta du.

Jag lider så med dig. Jag håller verkligen utkik t dig. Tyvärr behöver jag personal som har full koll ef sommaren o som jag inte hinner lära upp...Så därför har jag löst det internt. Och ofta är det ju så det funkar. MEN häng inte läpp, förstår det är lättare sagt än gjort. Har du vatt inne på nilsons hemsida???



Det kommer lösa sig, men förstår hur det känns nu...

TÄNKER PÅ DIG, stor kram anna

2009-05-05 @ 22:53:13
URL: http://enoka.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ah fy, måste säga att jag är glad att se att någon annan går igenom samma sak. Usch vad tråkigt det är efter ett tag! Var ju inte riktigt så här året efter studenten skulle ta sig... haha, men äsch än är man ung iaf, det finns tid kvar.

För du, det ordnar sig alltid ;)

2009-05-05 @ 23:12:23
Postat av: anna

ooooo jag kom på en sak till hihi ;)



kam du maila mig din cv, så skall jag maila ut den t mina arbkollegor personligen om de behöver extra o lägga ett gott ord t dig.



[email protected]



kram igen anna



kram igen

2009-05-05 @ 23:30:28
URL: http://enoka.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0