liten uppdatering

Efter tre panik-stunder på jobb och världens längsta jävla förmiddag så bar vi av till sjukhuset. När vi tillslut öppnade dörren till hans sal så låg världens finaste björnpappa i sängen med världens varmaste leende. Det var nog det finaste jag sett på hur länge som helst. Oslagbart.

Orakad och ruffsig med Kims och min julklapp på sig (en varm fleece-jacka). På en halv minut så låg jag i hans famn medans vi hade lite sentimentala stunder. Ögonen gick direkt ner på ena foten där dom amputerat bort två tår. Foten var röd (tecken på blod) och tårna viftade som dom alltid gör extremt mycket hos vår pappa. Läkarna kom in och vi frågade lite om vad som kommer hända. Än så länge så ska han vara kvar under observation och det finns inga planer på att hela foten är förlorad. Den levde ju så fint nu :)

Vad är två tår egentligen? på hela människan! Två små fjuttiga tår! Så får man tänka, det hade kunnat vara så mycket värre.

Jag har planerat o vara där varje dag, innan eller efter jobb. Liza sticker imorgon och nu för en gångsskull så känns det som hon verkligen kan åka iväg.

Tack för alla fina kommentarer <3 Ni är världens bästa läsare.

Kram
My


Kommentarer
Postat av: Julia

Gud vad skönt för er att det inte blev värre. 2 tår är ingenting så länge man har hjärta och huvud kvar :)

2010-01-12 @ 17:36:32



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0