Nej, se det snöar...

Nej, vad säger ni? Ska vi bojkotta vintern för i år? Herrejäklar vad trött jag är på denna kalla, slaskiga och vita snön! Är man inomhus och inte behöver jobba så är mysigt att stå vid fönstret och se de vita flingorna dala ner, men vet man med sig att det är dags för jobb är det bara ångestframkallande!



Älskling är så avundsjuk! Han avgudar snön! Han tvingade ut mig på kvällsliga promenader varje kväll när han var här för att pulsa runt i den vita massan.

Jobbade inom vården idag. Det var riktigt kul att leda cykeln dom 40minuterna som det tar att gå till jobb för att ingen jäkel har skottat nånstans så tidigt (klockan 6)! :) Sen att pulsa fram i snökängor, svettas och frysa omvartannat samt att det aldrig är uppehåll gör att man blir trött. Aja, jag fick migg ett jäkla träningspass idag, som mina muskler har fått arbeta!



Annars händer inte mycket, ledsen för dålig uppdatering. Jag jobbar och jobbar på mina två jobb, hinner inte med så mycket mer. Shoppar inget speciellt då pengarna självklart går åt till biljetter till min man (vilket underbart ord)

I veckan har jag myst med mams, visat filmen och alla bilderna för fina familjen, mysfikat med mina bästa vänner, haft förfest i min lägenhet (jag var inte med, hade bara husrum för systrarna och deras vänner och satt i bakgrunden och pratade med älskling :) ) , jobbat och jobbat samt hälsat på papps på sjukhuset som turligt nog snart ska få åka hem <3

Som ni ser händer det inte så mycket :)

Jag har köpt flygbiljett ner till älskling. På Söndagmorgon beger jag mig mot min allra lyckligaste plats, i min älsklngs famn för en hel vecka, innan det åter bär hemåt för plugg och jobb <3 Usch, vad längtan är hemsk! Det är inte lätt att leva varje dag med ett halvt hjärta.

Jag mår så bra nu, jag är så himla lycklig. Äntligen faller alla pusselbitar på plats och man kan börja se slutet och början. Äntligen kan man se slutet på denna delen av mitt liv, slutet på avskeden, slutet på tårarna, slutet på magonten. Äntligen börjar man se början mot ett livsäventyr. Ett livslångt äventyr jag ska dela med min själsfrände.

Det är på tiden må jag säga <3


Kram på er! Liza

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter underbart att du mår bra och är lycklig, håller verkligen med om att det är på tiden :)



Kram Anna

2010-01-31 @ 22:02:42
URL: http://enoka.blogg.se/
Postat av: Marilyn

Ja man e trött på att se snö o åter snö...o mer ska det komma...Fyyyy!!!



Älskar dig...Har du kollat på min blogg på sistone?



Mami

Postat av: Lisa Walker

Stort grattis till er båda! :D

2010-02-06 @ 16:33:38
URL: http://lisawalker.blogg.se/
Postat av: Anonym

LEVER NI?

2010-02-06 @ 20:37:28
Postat av: Anonym

Hallå tjejer, nu får ni uppdatera bloggen ;)!!

2010-02-08 @ 17:23:35
Postat av: Anonym

Ni har lite dålig uppdatering tycker jag...



Kram från Mami

2010-02-08 @ 19:44:53



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0