Bikini

Ok, här kommer lite naket, haha. Hoppas att ni har överseende, det är liksom svårt att visa en bikini utan att ta på den. :)

Jag har alltid haft svårt att hitta bikini. Det är samma visa varje år! Inget sitter bra, allt är antingen för hängigt, sitter för hårt, brösten blir dubbla av illasittande kupor osv. Att hitta en bh i min storlek på H&M eller Lindex är ju liksom bara att glömma. Detta året tänkte jag att istället för att lägga ytterligare 250kr på ännu en illasittande överdel så kunde det vara värt att prova ngt lite dyrare som man kan ha i många år istället.

Jag gick in till La Leia i Malmö som har lite mer exklusiva underkläder. Jag säger bara Herregud! Vilken skillnad!! Att jag kunde välja och vraka mellan olika överdelar är ngt jag aldrig kunnat drömma om! Allt satt så himla fintoch dom satt verkligen på plats!! Jag som var så säker på min storlek fick en chock att jag hade så fel, haha. Tydligen är jag en 65F. Prova att hitta den storleken i en normal affär!

Jag var både glad och lite nere när jag gick hem. Glad för att jag hittat så många olika bikinis och BH'ar som satt SÅ fint och ledsen för att min storlek aldrig går att hitta i en normal affär. Bikiniöverdelarna gick på 600kr styck och bh'arna likaså. För mig är det mkt pengar för en överdel.

Jag gick hem med märkena i huvudet och sökte på nätet. Det gick på ungefär samma där. Sen öppnade jag Ebay och hittade en hel drööös av det märket i min storlek för bara en bråkdel av priset i butiken! Jag budade hem exakt en likadan överdel jag provat nån timme innan för bara 130kr inklusive frakt! Herregud vilken skillnad!! Om ni som jag har svårt att hitta bra överdelar och är lite i dom större kuporna - sök på Freya! Sjukt bra märke!

Idag kom den och den sitter såååå bra! Jag är så glad! Den är inget jätte märkvärdigt och inte den snyggaste jag sett men jag kan springa runt i den, den stödjer utan att vare sig lyfta för högt eller pressa ihopa och bröste ser mindre ut! Den är perfekt!

Dock gick trosorna på det samma och snål som jag är så tänkte jag köpa en billig vit underdel på tex H&M. Idag ramlade jag in på New Yorker och hittade ett par hipsters i exakt samma gröna färg för bara 30kr! Det ni! :)

Nu är jag redo för Turkiet som närmar sig med stormsteg! Bara 11dagar och 6timmar kvar! :) Kram Liza


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommenterat från min mobil... Jätte fin bikini fina färger synd bara att det blev så dyrt.! Kram / mami

2012-07-30 @ 17:47:27
URL: http://notgustafsson.blogspot.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0