Hotell Orion - Kreta

Hej!

Då är jag äntligen hemma igen efter 1 vecka på underbara Kreta, Rethymnon. Har haft en fantastisk vecka på ett fantastiskt hotell!

Vi bodde på hotel Orion en 15-20 min bussresa utanför Rethymnon, i staden Adele.
Ett 4-stjärnigt all inclusive-hotell som måste ha varit det bästa hotellet jag någonsin har varit på.
Var på all inclusive i Turkiet för några år sedan men detta slog allt med hästlängder!

Vi hade frukost, lunch och middag-buffé, gratis dricka (alkohol såväl som vanlig dricka) 10:00-23:00 och pizza under hela dagen man kunde gå och hämta från en ugn samt kaffe och kaka en timme under eftermiddagen.
Vi var ju där i 7 dagar och det var verkligen varierad mat (förutom frukosten) under varenda dag på bufféerna, vi fick gyros, kyckling, lamm, souvlaki, moussaka.. ja listan kan göras lång. Och så alltid frukt till efterätt, kaka och gratis kulglass. Öl, vin, läsk och vatten tog man själv i behållare och orkade man inte gå flera gånger kunde man fylla kannor.

Ja, man rullade verkligen efter måltiderna.. och allt var så otroligt gott! Även drinkarna i baren var av riktig sprit (och inte inhemsk sprit som vissa all inclusive), beställde in pina colada, tequila sunrise, daquri, baileys och mycket mer. Personalen var fantastiska och log alltid, småpratade och var otroligt hjälpsamma. Ingen var otrevlig, slibbig eller dryg. Hotellet var rent, välskött och vackert. Vi hade dessutom grekiska kvällar en gång i veckan samt Zumba i poolen 2 gånger i veckan.

Då Greklandsresorna är väldigt billiga nu samt det inte var direkt säsong i början av juni fick vi allting för 4000 var. Vi testade att äta ute men maten var inte alls lika god och det var inte samma kvalité, så vi åt på hotellet istället och stack ut på stan efteråt. Allt som allt gjorde vi av med 300 kr i fickpengar, blev mest presenter och bussresor.. helt otroligt. Man glömmer bort hur mycket allt smått kostar när man inte äter på hotellet, vatten, frukt, och frukost/lunch/middag såklart.

Det enda negativa med hotellet måste vara stranden, just runt hotellet är den lite stenig (klappersten) men har man badskor på sig så går det an! Vi badade inte då havet fortfarande är ganska kallt i juni, det har inte hunnit bli uppvärmt. Bara på 3 dagar märkte vi hur poolen på hotellet också värmdes upp, säsongen har ju nyss börjat. Paxa solstolar fick man göra tidigt på morgonen, men vilket hotell finns inte den fighten på?

Resorna är inte så dyra än så ska ni iväg - ta er en titt! Hotellet får våra varmaste rekommendationer. Vi fick även fylla i en enkät när vi checkade ut där vi fick ge feedback. När vi anlände till hotellet var det nästan mitt i natten och i kylen hittade vi då två stycken wraps och dricka, hur gulligt som helst. Tänk vad sådana små medel inom service kan göra för gästen och den kommande gästen. Helt klart ett toppenhotell!
Här kan ni hitta hotellet på apollo./Kim

Kommentarer
Postat av: Ninnie

Härligt att ni haft en sån fin vecka. Då e det ganska lätt att återkomma. Skulle ringt idag gumman, men jag hör av mig i helgen i stället.Ska visserligen jobba men det finns alltid 5 min över att höra av sig på har jag kommit på.

Puss från Mami

2012-06-15 @ 17:43:36
URL: http://http://notgustafsson.blogspot.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0